Міноборони планує розширити асортимент обмундирування для військових, і вже почали розробляти нові позиції, такі як бейсболки, штани з наколінниками та сумки для планшетів та турнікетів.

Прес-служба Міноборони повідомила, що це рішення ухвалили після опитування, яке провели серед військових у липні та серпні. У ході цього опитування військовослужбовці розповіли, чого їм не вистачає, і тепер ці побажання буде враховано.

"Змінюється війна, змінюються потреби – і ми прислухаємося до військовослужбовців. У ході опитування вони висловили конкретні побажання щодо недостатнього речового майна. Ми це врахуємо", – заявив заступник міністра оборони Дмитро Клименков.

Екіпірування для ЗСУ / фото: egov.dp.gov.ua
Екіпірування для ЗСУ / фото: egov.dp.gov.ua

Заступник міністра сказав, що з формою, бронежилетами та шоломами ситуація у ЗСУ практично повністю закрита все є в наявності. Але бійці вважають, що необхідно додавати демісезонні куртки, тактичні кросівки, бейсболки та невеликі намети для однієї людини.

Популярні новини зараз
У ТЦК облаштують місця для побачень: битва за військовозобов'язаних стане запеклішою Українцям заблокують банківські рахунки: хто перший втратить гроші Ощадбанк приготував оновлення для клієнтів: не поспішайте перевипускати картки Росія готує ґрунт для масового блекауту: "Це фактично підготовка"
Показати ще

Крім того, Міноборони вирішило об'єднати два агентства Агентство оборонних закупівель та Державний оператор тилу в одну організацію. Цей процес вже майже завершено, як розповів міністр Рустем Умеров.

Нагадаємо, японські благодійники виплатять українцям 11 тисяч гривень

Раніше ми писали, що студентом можна стати після 50 років: чи дадуть чоловікам відстрочку від мобілізації

Крім того, Знай.ua повідомляв, товстунів не візьмуть до армії: які порушення звільнять від мобілізації